Salát z cibule a datlí

20 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
9 g
Cukr
86 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké proužky, zalijeme 500 ml vařící vody a necháme asi 10 minut stát. Potom cibuli scedíme a protřepeme, aby okapala všechna voda.
  • 2
    Datle rozpůlíme, vypeckujeme a pokrájíme na proužky. Promícháme je s cibulí, přelijeme vinným octem, podle chuti osolíme a opepříme. Necháme pod pokličkou nejméně 3 hodiny rozležet a nádobou přitom několikrát zatřeseme.
  • 3
    Salát podáváme mírně vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.