Salát z cibulové nati se sýrem a vejci
20 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 800mililitrůVoda pitná
- 80gramůCibule - nať
- 500gramůSýr Čedar
- 1lžičkaCukr krupice
- 100mililitrůZakysaná smetana
- 3stroužkyČesnek
- 100gramůMajonéza
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
60 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
351 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme nahrubo. Cibulovou nať opláchneme, pokrájím na nudličky, česnek utřeme se solí. Zálivku připravíme smícháním majonézy se smetanou, cukrem a utřeným česnekem.
- 2V míse promícháme vejce se sýrem, přelijeme zálivkou a posypeme cibulovou natí. Před podáváním necháme salát vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.