Salát z drůbežích jater
20 min.
Ingredience
- 400gramůJátra drůbeží
- 1000gramůŠpenát listový čerstvý
- 100gramůRajčata
- 100mililitrůOcet rýžový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Játra pokrájíme na větší kousky, orestujeme 3 minuty na rozpáleném oleji.
- 2Přilijeme 50ml octa z cherry a restujeme ještě 1 minutu.
- 3Špenát omyjeme a naskládáme na servírovací talíř.
- 4Polijeme zbytkem octa.
- 5Poklademe restovanými játry a kousky rajčat.
- 6Osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.