Salát z drůbežích jater

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra pokrájíme na větší kousky, orestujeme 3 minuty na rozpáleném oleji.
  • 2
    Přilijeme 50ml octa z cherry a restujeme ještě 1 minutu.
  • 3
    Špenát omyjeme a naskládáme na servírovací talíř.
  • 4
    Polijeme zbytkem octa.
  • 5
    Poklademe restovanými játry a kousky rajčat.
  • 6
    Osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.