Salát z ementálu
20 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 80gramůCeler bulvový
- 3lžíceMajonéza
- 1špetkaSůl
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 150gramůJogurt bílý
- 100gramůSýr smetanový tavený 45%
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 0,5kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ementál, tavený sýr, předem uvařený celer a salát nakrájíme na kostičky. Přidáme hrášek, jogurt, majonézu, sůl a nasekanou petrželku.
- 2Důkladně promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.