Salát z fazolí a rostbífu

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
22 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky vyloupeme z lusků a omyjeme v sítu pod studenou vodou. V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a fazolky v ní pod pokličkou 10 minut vaříme.
  • 2
    Dýňová semínka nasekáme nahrubo. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a v misce ji smícháme s octem a oběma druhy oleje, podle chuti přidáme pepř a sůl, přisypeme dýňová semínka a důkladně promícháme.
  • 3
    Uvařené fazolky slijeme, necháme je v sítu okapat, pak obalíme v zálivce a dáme vychladnout.
  • 4
    Rostbíf nakrájíme na nudličky, smícháme ho s vychladlými fazolkami, salát rozdělíme na talíře nebo do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.