Salát z fazolí, čočky a žampionů

31 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
6 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
21 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a pokrájené fazolky vložíme do vroucí vody a vaříme zhruba 6 minut. Poté scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Čočku, fazole a artyčoky slijeme a necháme okapat. Artyčoky nakrájíme na čtvrtky. Žampiony a cibulky čistíme a nakrájíme na plátky, bazalku obereme na lístky, salát rozebereme na listy, opláchneme a necháme okapat.
  • 2
    V misce promícháme jogurt, citronovou šťávu, sůl, pepř a hořčici dohladka.
  • 3
    Fazole, čočku, artyčoky, žampiony a bazalku promícháme se zálivkou a servírujeme na listech salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.