Salát z fazolových lusků s majonézou
30 min.
Ingredience
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 3lžíceOlej stolní
- 100gramůMajolka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Fazolky zbavíme vláken a uvaříme v menším množství osolené vody. Necháme okapat.
- 2Potom fazolky drobně nakrájíme a vložíme do marinády z octa, oleje, soli a cukru. Necháme asi hodinu uležet.
- 3Nakonec fazolky smícháme s majonézou. Podáváme s bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.