Salát z filé s jogurtem
40 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžíceCitronová šťáva
- 250gramůZelenina kořenová
- 1lžícePetržel - nať
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 1kusSalát hlávkový
- 4kusyJablka
- 300gramůJogurt bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
4 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
27 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osolíme, okyselíme, dáme do mírně vymaštěného kastrolu a dusíme do měkka.
- 2Vychladlé filé nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s uvařenou a pokrájenou kořenovou zeleninou, nasekanou petrželkou a natrhaným hlávkovým salátem. Omytá rajčata rozkrájíme na plátky, jablka nastrouháme a vše dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.