Salát z filé s jogurtem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
4 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osolíme, okyselíme, dáme do mírně vymaštěného kastrolu a dusíme do měkka.
  • 2
    Vychladlé filé nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s uvařenou a pokrájenou kořenovou zeleninou, nasekanou petrželkou a natrhaným hlávkovým salátem. Omytá rajčata rozkrájíme na plátky, jablka nastrouháme a vše dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.