Salát z filé s rajčaty
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 5kusůRajčata
- 150gramůMajonéza
- 250gramůCeler sterilovaný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 500gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osolíme, pokapeme octem a v malém množství vody udusíme.
- 2Měkké filé rozebereme na kousky, přidáme nasekanou cibuli, na kousky pokrájený celer a plátky rajčat. Vše spojíme s majonézou. Nakonec salát osolíme, opepříme a podle chuti osladíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.