Salát z grilované cibule a avokáda s parmazánem
25 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 1kusCitrony
- 2kusyAvokádo
- 1hrstRukola
- 1špetkaSůl
- 2lžičkyCukr krupice
- 4lžíceOlej olivový
- 2kusyCibulka jarní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
25 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
10 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Na rozpálené pánvi orestujeme ze všech stran cibuli nakrájenou na osminky.
- 2Poté v míse smícháme rukolu, cibuli, oloupané a nakrájené avokádo a hoblinky parmazánu.
- 3Zalijeme zálivkou, kterou smícháme ze šťávy vylisované z citronu, cukru, oleje a jemně pokrájených cibulek.
- 4Ochutíme solí a pepřem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.