Salát z hlávkového salátu s kysaným mlékem

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
875 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkový salát očistíme od poškozených listů, několikrát propláchneme pod tekoucí studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme na tenké pásky.
  • 2
    Kyselé mléko smícháme se sladkou smetanou, dobře dochutíme solí, pepřem.
  • 3
    Připravený salát rozdělíme podle porcí do salátových misek. Každou porci přelijeme připravenou zálivku z kyselého mléka a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.