Salát z hnědé rýže, kapusty a batátů se ztraceným vejcem

45 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Batáty oloupeme, nakrájíme na kostičky a vaříme 30 minut doměkka.
  • 2
    Rýži uvaříme podle návodu.
  • 3
    Mezitím na olivovém oleji smažíme cibuli a česnek nakrájené na jemno. Po 10 minutách vmícháme nakrájenou kapustu. Ještě pár minut smažíme.
  • 4
    Poté vmícháme rýži i batáty a promícháme.
  • 5
    Nakonec přidáme kůru z obou limetek a šťávu z jedné limetky a nasekaný koriandr. Promícháme a rozdělíme na talíře.
  • 6
    Podáváme se ztracenými vejci a skrojky limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.