Salát z jablek a zeleniny
10 min.

Ingredience
- 60gramůCibule
- 120gramůRajčata
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1lžičkaCeler - nať
- 220gramůJogurt bílý
- 1špetkaSůl
- 250gramůJablka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Jablka zbavíme jádřinců a spolu s rajčaty a cibulí je nakrájíme na tenké nudličky. V míse promícháme s drobně nasekanou petrželovou a celerovou natí, zakápneme citronovou šťávou, osolíme, zalijeme jogurtem a řádně promícháme.
- 2Pod fólií necháme v ledničce vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.