Salát z kuřete a celeru
70 min.
Ingredience
- 500gramůKuře
- 200gramůCeler bulvový
- 100gramůJogurt bílý
- 1špetkaSůl
- 5gramůPažitka
- 0,5kusCitrony
- 0,25kusSalát hlávkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
40 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso uvaříme, vykostíme a nakrájíme na tenké plátky.
- 2Přidáme uvařený, nastrouhaný celer, pokapeme citronovou šťávou a spojíme s jogurtem ochuceným solí a sekanou pažitkou. Dobře promícháme.
- 3Každou porci ozdobíme hlávkovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.