Salát z kysaného zelí a bílého zelí

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílé hlávkové zelí očistíme, drobně nakrájíme. Dáme do vhodné misky, kam přidáme drobně nakrájenou cibuli a scezené a nakrájené kysané zelí. Vše pokapeme olejem, ochutíme solí, pepřem a dobře promícháme.
  • 2
    Salát přelijeme jogurtem, ještě jednou promícháme.
  • 3
    Podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře, posypeme drobně nasekanou celerovou natí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.