Salát z kysaného zelí a bílého zelí
20 min.
Ingredience
- 200gramůZelí hlávkové bílé
- 200gramůZelí kysané
- 1kusCibule
- 60gramůOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůJogurt bílý
- 20gramůCeler - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Bílé hlávkové zelí očistíme, drobně nakrájíme. Dáme do vhodné misky, kam přidáme drobně nakrájenou cibuli a scezené a nakrájené kysané zelí. Vše pokapeme olejem, ochutíme solí, pepřem a dobře promícháme.
- 2Salát přelijeme jogurtem, ještě jednou promícháme.
- 3Podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře, posypeme drobně nasekanou celerovou natí a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.