Salát z kysaného zelí a pomeranče

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí spolu s lákem a kmínem povaříme v kastrůlku 10-15 minut. Dochutíme solí, pepřem. Potom scedíme, necháme okapat. Ještě teplé zelí překrájíme na menší kousky, dáme do misky. Přilijeme olej, pomerančovou šťávu, oloupaný a na malé kousky nakrájený pomeranč, přidáme nasekaný kopr. Podle vlastní chuti dochutíme cukrem. Suroviny dobře promícháme.
  • 2
    Teplý salát podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.