Salát z langusty a citrusů

30 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Langustu vložíme do vařící osolené vody a vaříme 7-8 minut od počátku varu. Necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Ovoce oloupeme a rozdělíme na dílky, ze kterých opatrně vyřízneme čistou dužninu bez blanky. Šťávu zachytíme a použijeme na zálivku s olivovým olejem.
  • 3
    Ocas langusty opatrně vyloupneme z krunýře a nakrájíme na tenké plátky, které prokládáme střídavě s ovocem do misek.
  • 4
    Zakápneme zálivkou, ozdobíme snítkou kopru a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.