Salát z letní zeleniny se slaninou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
45 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na plátky nakrájenou slaninu opečeme na grilu (asi 5 minut z každé strany). Vychlazenou nasekáme nebo rozlámeme na malé kousky, odložíáme stranou.
  • 2
    Větší tác poklademe salátovými listy, ty posypeme tenkými plátky žampionů, nakrájenou paprikou, na kostičky pokrájenými rajčaty a hranolky sýra. Vše přiměřeně osolíme a zalijeme zálivkou, kterou jsme si připravili smícháním octa, oleje, hořčice a nadrobno nasekané čerstvé pažitky. Takto připravený salát posypeme předem připravenými kousky slaniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.