Salát z marinovaných kapřích vnitřností
20 min.
Ingredience
- 400gramůMlíčí z kapra
- 250mililitrůOcet kvasný lihový
- 120mililitrůVoda pitná
- 2špetkySůl
- 2kusyCibule
- 2špetkyPepř bílý
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 400gramůKapří jikry
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
602 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Opláchnuté jikry a mlíčí v míse osolíme, opepříme, přelijeme octem svařeným s vodou, přidáme olej a drobně pokrájenou cibuli, kterou jsme předem spařili vodou.
- 2Mísu zakryjeme fólií a vnitřnosti necháme v chladničce alespoň dva dny marinovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.