Salát z mrkve a hroznů

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
71 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev jemně nastrouháme a dáme do misky. Přidáme hroznové víno překrájené na půlky a zbavené jadérek. Podle chuti osolíme.
  • 2
    Mrkev a hrozny zalijeme zálivkou připravenou z vody, citronové šťávy a oleje.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 13. 1. 2016
Salát z mrkve a hroznů
Salát mně mile překvapil. Do zálivky jsem použila olej z pražených jader vlašských ořechů. Byl opravdu dobrý.