Salát z mušlí s jablkem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mušle omyjeme, nasypeme do vroucí vody a 5 minut povaříme. Mušle, které se neotevřely, vyhodíme. Maso z mušlí nakrájíme na menší kousky, zelené tvrdé jablko rozkrojíme, vykrojíme jádřinec, dužinu i se slupkou pokrájíme na kostičky, cibuli krájíme nadrobno.
  • 2
    Do salátové mísy nasypeme maso z mušlí, cibuli, kostičky jablka, zakápneme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme, přilijeme panenský olej, promícháme, před podáváním vychladíme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.