Salát z okurek s řeřichovou zálivkou

15 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řeřichu spaříme, přelijeme studenou vodou, necháme okapat a drobně nasekáme. Okurky oloupeme a nakrájíme na plátky. Ředkvičky opláchneme a nakrájíme na osminky. Zálivku připravíme smícháním smetany s hořčicí, citronovou šťávou, cukrem, pepřem a solí. Do zálivky lehce vmícháme řeřichu.
  • 2
    Do mísy vložíme okurky, promícháme se zálivkou, ozdobíme ředkvičkami a necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.