Salát z paprikových lusků
25 min.
Ingredience
- Zálivka
- 15gramůCukr moučkový
- 150mililitrůVoda pitná
- 70mililitrůOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceHořčice kremžská
- 1kusCibule
- 4kusyPaprika červená
- 4kusyRajčata
- 80gramůAnčovička - filety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Papriky a bílou cibuli pečeme v troubě nasucho asi 10 minut. Poté papriky nakrájíme na proužky a cibuli na kostičky.
- 2Rajčata spaříme, oloupeme a pokrájíme na srpečky.
- 3Filety z ančoviček nakrájíme na nudličky a vše spolu dobře promícháme.
- 4Ocet naředíme vodou, přisypeme cukr, špetku soli a pepře. Nakonec vmícháme lžíci pikantní hořčice. Touto zálivkou salát polijeme.
- 5Salát podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.