Salát z penne s jeseterem

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek, pokrájíme na kostičky. Oloupeme cibuli a jemně nasekáme. Očistíme salátové listy, omyjeme je ve studené vodě, scedíme, osušíme a pokrájíme na tenké nudličky.
  • 2
    Nalijeme do misky citronovou šťávu, přidáme trochu soli a štědrou špetku čerstvě mletého pepře. Přiléváme pramínkem olej a vidličkou vyšleháme hladkou zálivku. Přendáme do mísy kostičky rajčat, přidáme nasekanou cibuli, pokrájeného uzeného jesetera a všechno zalijeme polovinou připravené zálivky. Vše jemně promícháme.
  • 3
    Mezitím uvedeme v hrnci do varu dostatečné množství vody, osolíme ji a uvaříme těstoviny. Scedíme je, propláchneme pod studenou tekoucí vodou a dáme do mísy. Zalijeme je zbývající zálivkou, přimícháme směs s rajčaty a jeseterem, přidáme na nudličky pokrájené salátové listy a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.