Salát z petržele s jablky

10 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petržel očistíme, oloupeme a nastrouháme najemno. Jablka oloupeme, vykrájíme jádřince a jablka nakrájíme nadrobno. Cibuli nakrájíme najemno.
  • 2
    V míse promícháme petržel s jablky a cibulí, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a přilijeme olej.
  • 3
    Před podáváním necháme salát vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 7. 4. 2016
Salát z petržele s jablky
vypadá to zajímavě, hned si udělám a poté poreferuji.
Anonymní uživatel
čt 7. 4. 2016
Salát z petržele s jablky
vypadá to zajímavě, hned si udělám a poté poreferuji.
Anonymní uživatel
čt 16. 6. 2022
Salát z petržele s jablky
Výborný salát! Cibule v něm se nemusíte obávat, protože jablko a petržel jsou skvělí neutralizátoři pachů. Použila jsem omega-3 olej od zn. Emile Noël a jelikož zakoupený svazek petržele nedal 500g, přihodila jsem i trochu natě. A paráda. Určitě někdy udělám znovu.