Salát z platýze s pomernači

21 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z platýze osolíme, opepříme, usmažíme v pánvi na másle z obou stran a necháme vychladnout. Pomeranč omyjeme, i s kůrou nakrájíme na kostičky. Vychladlou rybu krájíme také na kostičky. Pomeranč nasypeme do mísy, zakapeme rumem, přidáme posekané lístky koriandru, olej, citronovou šťávu, přidáme kostičky platýze, zlehka promícháme a dáme na dvě hodiny do lednice uležet.
  • 2
    Do salátu přimícháme na kostičky rozkrájené rybízové želé a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.