Salát z pomerančů s mandlemi

12 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
9 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy hlávkového salátu omyjeme, necháme okapat a vyložíme jimi servírovací mísu. Pomeranče oloupeme, rozebereme na dílky a ty naaranžujeme na listy salátu.
  • 2
    Mandle spaříme, oloupeme, nakrájíme najemno, zprudka lehce osmahneme na pánvi bez oleje a nasypeme na pomeranče. Citronovou a pomerančovou šťávu smícháme v misce s cukrem a solí. Pomeranče přelijeme zálivkou a před podáváním posypeme jemně mletou skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.