Salát z rajčat, černých oliv a vařených raných brambor

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní uvařené brambory ve slupce oloupeme a nakrájíme na kolečka. Očistíme si jarní a červenou cibuli, pak je nakrájíme na tenké kroužky. Velmi drobné červené chilli papričky omyjeme (papričky by měly být o polovinu menší než olivy). Zelenou omytou feferonku rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme ji na proužky. Omyté lístky bazalky a petrželky pokrájíme nadrobno. Omytá a osušená rajčata nakrájíme na stejně silné plátky jako brambory.
  • 2
    Vše dáme do mísy, přidáme černé olivy, salát osolíme, pokapeme olivovým olejem, zlehka vidličkou vše promícháme a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.