Salát z rukoly, šalotky, jablka a jogurtu

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
3 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rukolu omyjeme, tužší stonky odstraníme, lístky natrháme na kousky a rozdělíme je na servírovací talíře.
  • 2
    Mrkev oškrábeme, omyjeme, nastrouháme nahrubo a dáme na rukolu.
  • 3
    Šalotky oloupeme, nasekáme najemno, v míse promícháme s jogurtem a jablečnou šťávou, dochutíme pepřem a solí.
  • 4
    Jablko omyjeme, rozkrájíme na čtyři díly, vykrojíme jádřince a pak nakrájíme na tenké plátky, které přidáme k mrkvi na rukole.
  • 5
    Salát na talířích přelijeme jogurtovým dresinkem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.