Salát z růžičkové kapusty s majonézou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou růžičkovou kapustu vložíme do malého množství osolené vařící vody a dusíme doměkka.
  • 2
    Měkké kapustičky vyjmeme, scedíme a po okapání je zalijeme lžící citronové šťávy smíchané s cukrem. Necháme proležet.
  • 3
    Těsně před podáváním salát přelijeme majonézou zředěnou citronovou šťávou a smíchanou se špetkou cukru a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.