Salát z růžičkové kapusty s majonézou
40 min.
Ingredience
- 100gramůMajonéza
- 3lžíceCitronová šťáva
- 500gramůKapusta růžičková
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyCukr krupice
- 150mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou růžičkovou kapustu vložíme do malého množství osolené vařící vody a dusíme doměkka.
- 2Měkké kapustičky vyjmeme, scedíme a po okapání je zalijeme lžící citronové šťávy smíchané s cukrem. Necháme proležet.
- 3Těsně před podáváním salát přelijeme majonézou zředěnou citronovou šťávou a smíchanou se špetkou cukru a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.