Salát z růžičkové kapusty se smetanou
40 min.
Ingredience
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1,5decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 500gramůKapusta růžičková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
5 g
Cukr
494 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou růžičkovou kapustu vložíme do malého množství osolené vařící vody a pod pokličkou dusíme doměkka. Kapustu ocedíme a necháme okapat.
- 2Do kyselé smetany po kapkách zašleháme ocet, sůl, papriku a cukr. Nalijeme na kapustičky a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.