Salát z rybího filé
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 200gramůMajonéza
- 1kusJablka
- 0,5kusCeler bulvový
- 0,5kilogramFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
40 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté filé (např. z tresky) osolíme, pokapeme octem a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě.
- 2Po vychladnutí filé rozebereme na kousky, přidáme omyté, nastrouhané jablko, nastrouhaný syrový celer smíchaný s majonézou a vše lehce promícháme.
- 3Salát podáváme dobře vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.