Salát z tuňáka s olivami

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
40 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
12 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné hlavičky žampionů nakrájíme na tenké plátky, vložíme do mísy a zalijeme citronovou šťávou, kterou jsme smíchali s hořčicí a solí. Žampiony necháme přes noc marinovat, nejlépe v chladničce.
  • 2
    Z tuňáka slijeme olej, olivy rozkrájíme na čtvrtky, papriku zbavíme semen, nakrájíme na nudličky a vše vmícháme do marinovaných žampionů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.