Salát z vařené cibule
20 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 0,5lžičkaSůl
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 1lžičkaOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
47 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do kastrolu nalijeme vodu do výšky 1cm, okyselíme ji a osolíme.
- 2Přivedeme k varu a přidáme oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Přilijeme trochu oleje, přiklopíme pokličkou a od začátku varu vaříme cibuli přesně 10 minut. Odstavíme a necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.