Salát z vařeného pórku s vejcem
35 min.
Ingredience
- 200gramůPórek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 1kusVejce slepičí
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omytý pórek uvaříme ve slané vodě.
- 2Nakrájíme jej, opepříme a zalijeme zálivkou z citronové šťávy, soli, pepře a trochy vody.
- 3Na miskách posypeme povrch salátu natvrdo uvařeným, nakrájeným vejcem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.