Salát z vodnice, okurky a rajčat pro alergiky na lepek, laktózu, vejce, ořechy

5 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakládanou vodnici omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostičky. Okurku omyjeme, oloupeme slupku a rozkrájíme na kolečka, omytá rajčata krájíme na kostičky. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka. Zeleninu smícháme v misce, osolíme a opepříme.
  • 2
    Připravíme zálivku: v misce smícháme citronovou šťávu a olivový olej, vzniklou zálivkou salát přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.