Salát ze slanečků a červené řepy

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
168 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem uvařenou (nebo upečenou) červenou řepu po úplném vychladnutí oloupeme a nakrájíme na kostky. Stejně nakrájíme i slanečky bez kostí a jablko, oloupanou cibulku nasekáme najemno.
  • 2
    V misce vše promícháme a salát ochutíme čerstvě mletým pepřem, nastrouhaným křenem, jablečným octem a jemně nasekaným koprem. Nakonec vmícháme smetanu a bílý jogurt. Salát ihned podáváme

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.