Salát ze smažené zeleniny

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Estragon /čerstvý/zbavíme lístků a nadrobno nakrájíme,zázvor-asi 5 cm oloupeme a nadrobno nakrájíme.Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a dáme do misky.Přelijeme marinádou.
  • 2
    Tu připravíme smícháním estragonu se zázvorem,cukrem,sójovou omáčkou,solí a kořením.Necháme marinovat 2-4 hodiny v chladu.
  • 3
    Kuřecí nudličky vyndáme z marinády a dáme asi na 3 minuty osmahnout na rozpálený olej na pánev.Přilijeme zbylou marinádu a povaříme asi 3 minuty.
  • 4
    Hlávkový salát nakrájíme a naaranžujeme na talíř spolu s listy endivie.Na ně dáme mrkev nakrájenou na tenké proužky,kešu oříšky a osmažené kuřecí nudličky.Můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.