Salát ze šneků

25 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
462 mg
Cukr
526 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šneky omyjeme ve studené vodě a spolu s bílým vínem, bobkovým listem a tymiánem je vaříme 10 minut. Necháme vychladnout.
  • 2
    Potom šneky nakrájíme na nudličky a vložíme do marinády z octa, oleje, soli, pepře a jemně nakrájené šalotky. Necháme dobře uležet.
  • 3
    Nakonec salát posypeme nasekanými vejci uvařenými natvrdo.
  • 4
    Salát podáváme se strouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.