Salát ze sterilizovaného zelí s houbami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
18 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Scezené zelí i houby necháme dobře okapat překrájíme na menší kousky, vložíme do misky. Polijeme olejem, osolíme, opepříme, vmícháme jemně nastrouhaný křen, nadrobno pokrájenou cibuli a dobře promícháme. Necháme v lednici 30 minut odležet.
  • 2
    Vařené maso, rozkrájené na malé kostky, přimícháme k zelenině, přidáme jemně nastrouhanou pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu. Podle vlastní chuti přidáme cukr a ještě jednou promícháme.
  • 3
    Hotový salát podle porci pokládáme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.