Salát ze sterilovaného hrášku
20 min.
Ingredience
- 40gramůČervená řepa
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 5gramůPetržel - nať
- 1kusCitrony
- 1kusVejce slepičí
- 60gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 100gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Sterilovaný hrášek a nakrájené sterilované fazolky promícháme s jemně nakrájenou petrželkou.
- 2Vše zalijeme zálivkou z citronové šťávy, soli, cukru a trochy vody.
- 3Hotový salát ozdobíme plátky natvrdo uvařeného vejce a plátkem vařené červené řepy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.