Salát ze zelí a jablek

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme zelí a nakrouháme, osolíme a necháme odležet.
  • 2
    Oloupeme jablka, odstraníme jádřince a nakrájíme je nadrobno. Přidáme k nakrouhanému zelí.
  • 3
    Očistíme mrkev, nastrouháme a přidáme k zelí a jablkům.
  • 4
    Smícháme majonézu se skořicí, solí, špetkou cukru a dochutíme šťávou z citronu. Pak ji vmícháme do již připraveného salátu ze zelí.
  • 5
    Salát servírujeme a navrchu jej posypeme nahrubo rozsekanými ořechy nebo nahrubo nastrouhaným sýrem s petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.