Salát ze žlutých paprik

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nasekanou slaninu osmahneme v pánvi na sucho. Vyndáme ji a dáme stranou.
  • 2
    Papriky překrojíme na poloviny a zbavíme jadérek. Pokrájíme na dlouhé proužky. Ředkvičky překrojíme na poloviny a nakrájíme na klínky.
  • 3
    Smícháme ředkvičky, papriky, nakrájená rajčata na klínky, nasekaný celer, promícháme v olivovém oleji a čerstvém tymiánu. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Salát dáme na talíře a ozdobíme kousky křupavé slaniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.