Salát zelný
30 min.
Ingredience
- 1kusCeler bulvový
- 1hrstPetržel - nať
- 6kusůMrkev kořen
- 1kusDeko
- 1lžíceSůl
- 1,7litryVoda pitná
- 2kusyPaprika červená
- 1kusZelí hlávkové bílé
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Pokrájené zelí, mrkev, celer dáme do vhodné nádoby.
- 2Přelijeme vřelou osolenou vodou a na 2 hodiny odstavíme.
- 3Vrstvíme do nádob zelí a prokládáme další zeleninou.
- 4Přidáme nať a plnou nádobu zalijeme horkým nálevem připraveným z deka.
- 5Uzavřeme a po třech dnech konzumujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.