Salátek z červeného zelí s červenou cibulí a křenem

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou hlávku červeného zelí rozkrojíme na 4 díly, vykrojíme košťál a zelí nakrájíme (nejlépe pomocí robotu nebo struhadla) na tenké nudličky. Tak nakrájíme i očištěné červené cibule. Omytý a oloupaný křen nastrouháme na jemném struhadle.
  • 2
    V míse promícháme červené zelí s olivovým olejem, cibulí, křenem, podle chuti salát osolíme, opepříme, pocukrujeme a nakonec přidáme ocet. Znovu salát promícháme, mísu zakryjeme a odložíme přibližně na 10 minut, pak salát můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.