Salátová směs s holubím masem
40 min.
Ingredience
- Na salát
- 2kusySalát listový Dubáček
- 200gramůČervená řepa sterilovaná
- 100gramůOřechy lískové
- Na zálivku
- 50mililitrůOcet Sherry
- 50mililitrůOlej z vlašských ořechů
- 100mililitrůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
883 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
56 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve připravíme zálivku, aby se uležela. Všechny ingredience vložíme do misky a ušleháme.
- 2Holubí maso nasolíme, opepříme a opékáme na rozpáleném oleji 3 minuty nejdříve kůží dolů a potom otočíme. Přidáme lžíci másla a při opékání holubí maso podléváme. Hotové maso přeneseme na tác, zakryjeme a uchováme v teple.
- 3V míse smícháme natrhané listy salátu s kousky červené řepy, přidáme polovinu nasekaných ořechů a zalijeme hotovou zálivkou. Holubí maso nakrájíme na plátky, salát rozdělíme na jednotlivé talíře, poklademe plátky masa a posypeme zbytkem ořechů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.