Salátová směs s holubím masem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
883 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
56 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme zálivku, aby se uležela. Všechny ingredience vložíme do misky a ušleháme.
  • 2
    Holubí maso nasolíme, opepříme a opékáme na rozpáleném oleji 3 minuty nejdříve kůží dolů a potom otočíme. Přidáme lžíci másla a při opékání holubí maso podléváme. Hotové maso přeneseme na tác, zakryjeme a uchováme v teple.
  • 3
    V míse smícháme natrhané listy salátu s kousky červené řepy, přidáme polovinu nasekaných ořechů a zalijeme hotovou zálivkou. Holubí maso nakrájíme na plátky, salát rozdělíme na jednotlivé talíře, poklademe plátky masa a posypeme zbytkem ořechů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.