Salátové okurky po nicesku
30 min.
Ingredience
- 6kusůOkurka salátová
- 1kusTuňák v oleji
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1kusMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
41 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Okurky oloupeme, podélně rozkrojíme, vydlabeme vnitřek, spaříme ve vařící vodě (10 minut), necháme okapat a vychladnout.
- 2Tuňáka rozmícháme s máslem, osolíme a opepříme. Vzniklou hmotou naplníme půlky připravených okurek.
- 3Majonézu osolíme, opepříme a přidáme do ní rajčatový protlak. Omáčkou polijeme naplněné okurky.
- 4Podáváme vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.