Salátové okurky po nicesku

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
41 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurky oloupeme, podélně rozkrojíme, vydlabeme vnitřek, spaříme ve vařící vodě (10 minut), necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Tuňáka rozmícháme s máslem, osolíme a opepříme. Vzniklou hmotou naplníme půlky připravených okurek.
  • 3
    Majonézu osolíme, opepříme a přidáme do ní rajčatový protlak. Omáčkou polijeme naplněné okurky.
  • 4
    Podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.