Salátové okurky s tuňákem

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
31 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurky oloupeme, podélně rozkrojíme a odstraníme jadřince. Potom je nakrájíme na kousky asi 8cm dlouhé a dáme je vařit do osolené vody na 10 minut. Uvařené okurky necháme okapat.
  • 2
    V hlubokém talíři promícháme máslo s tuňákem, solí a pepřem. Vzniklou hmotou naplníme kousky okurek, upravíme je na mísu a polijeme je majonézou smíchanou s kečupem.
  • 3
    Předkrm podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.