Salátové okurky s tuňákem
30 min.
Ingredience
- 2kusyOkurky
- 150gramůTuňák v oleji
- 40gramůMáslo čerstvé
- 100gramůMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžičkyKečup
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
31 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Okurky oloupeme, podélně rozkrojíme a odstraníme jadřince. Potom je nakrájíme na kousky asi 8cm dlouhé a dáme je vařit do osolené vody na 10 minut. Uvařené okurky necháme okapat.
- 2V hlubokém talíři promícháme máslo s tuňákem, solí a pepřem. Vzniklou hmotou naplníme kousky okurek, upravíme je na mísu a polijeme je majonézou smíchanou s kečupem.
- 3Předkrm podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.