Salmagundy

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
720 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
58 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
644 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky namočíme na 8 hodin do vody, opláchneme je, vykostíme a nakrájíme na dvoucentimetrové čtverečky.
  • 2
    V pánvi smícháme ocet, nastrouhanou cibuli, nové koření a chilli. Vše přivedeme k varu, vaříme 1 minutu, odstavíme a přidáme olej.
  • 3
    Směs nalijeme na rybí maso a necháme marinovat v chladu 24 hodin. Potom čtverečky vyjmeme z marinády a dáme je na chlebíčky veky namazané máslem.
  • 4
    Každý chlebíček ozdobíme petrželkou a lehce posypeme mletou paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.