Salmagundy
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůSlaneček
- 7lžicOcet kvasný lihový
- 8kusůNové koření celé
- 2lžíceOlej stolní
- 200gramůMáslo čerstvé
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 1kusPetržel - nať
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 1kusVeka tuková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
720 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
58 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
644 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Slanečky namočíme na 8 hodin do vody, opláchneme je, vykostíme a nakrájíme na dvoucentimetrové čtverečky.
- 2V pánvi smícháme ocet, nastrouhanou cibuli, nové koření a chilli. Vše přivedeme k varu, vaříme 1 minutu, odstavíme a přidáme olej.
- 3Směs nalijeme na rybí maso a necháme marinovat v chladu 24 hodin. Potom čtverečky vyjmeme z marinády a dáme je na chlebíčky veky namazané máslem.
- 4Každý chlebíček ozdobíme petrželkou a lehce posypeme mletou paprikou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.