Sambal goreng

35 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevetovou pastu utřeme v mixéru s cibulí rozkrojenou na čtvrtky a rozmačkaným česnekem. Přidáme oloupaný a nakrájený laos, chilli omáčku a osolíme. Vše důkladně rozmělníme na jemnou směs. Tu cca 2 minuty osmahneme na rozpáleném oleji, aby se z ní uvolnila vůně. Přidáme protlak, zalijeme vývarem a povaříme cca 10 minut.
  • 2
    Poté vmícháme kuřecí maso nakrájené na menší kousky a uvařené, nakrájené fazolové lusky. Na mírném ohni 3–4 minuty povaříme, na závěr vmícháme datlovou šťávu, cukr, kokosové mléko, prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.